Počujem dážď
a nebo je stále modré aj pred východom slnka
kvapky padajúcej oblohy stekajú na hor
..
Ostáva pár sekúnd
...
prebúdzam sa
a vedľa mňa leží dievča
ktoré má v srdci zrnká instantnej kávy
sledovala ako spím
a teraz
je koniec
- odchádza bez slova
..
Dážď stále bubnuje na plechovej streche
Kým ona mizne poslednou kvapkou
zaliatej šálky