Všechno chci pochovat
svůj žal
nářky své
VŠE, co tu po nás zbylo
Vyrvat tu bolest
vytrhnout Tě ze srdce svého
ve vesmíru rozpustit svou lásku
a své srdce dát v novou sázku.
ale proč?
pokud to bylo
a bylo to krásné
proč ten pláč a vztek
kde jsou milé vzpomínky
a vděk
že to bylo
nové krásno
může vzniknout
jen tady a teď
pokud vzpomínky
bolí
proč se vracet zpět?!
18.03.2017 21:12:37 | Romana Šamanka Ladyloba