Smrt zaživa
Často se divím, že mám ještě slzy
a připadám si jak ozvěna
všech krásných dnů, které mě mrzí
a jimiž má cesta je dlážděna
Zbyly jen střepy a zorané pole
cesty už nikam nevedou
my vznášeli se a teď hnijem' dole
smutnou je život besedou
Střepy jsou štěstí.
Zorané pole, je připraveno pro novou sklizeň.
Pohnojené humusem, což je prakticky výsledek hnilobného procesu.
Nenech ho tedy ležet ladem a videj se cestou co vede k nové úrodě. Pořídíš-li zasít to správné semínko...
;-)
22.03.2017 18:22:25 | Cappp
No, já jsem si řekla, že na jaře už nezaseju ... :) :)
22.03.2017 18:30:15 | Zamila
Znám jednoho...
Ten to říkával také.
A vždy zasel.
A myslím, že oba víme, koho máme na mysli.
:) :) :)
22.03.2017 19:27:01 | Cappp
No, jo, ale já už nezaseju, povídam :) :)
22.03.2017 20:12:11 | Zamila
Hádat se nebudu.
Jen...
Možná škoda nechat tak dobře pohnojené pole ladem.
22.03.2017 20:17:07 | Cappp