přestal pít přestal kouřit
a znova se zamiloval do své ženy
psa zahrady
začal si vážit každý maličkosti
dobrýho slova teplý večeře
začal cítit bolest druhých
těšil se z jara a z pěknýho počasí
pochopil že život je tu i pro něho
a pak umřel a říkal mi
dokázal jsem to bráško