Tam...
Proč jen nejsme spolu?
Proč nejsem s tebou?
Jsem plná bolu....
a ruce mě zebou..
Píši ti, jak s tebou chci býti,
nedavno jsem jeste nechtěla žíti.
Ale ty moje opora jest
životy spojíme do společných cest....
Už nikdo z nas, nebude sám,
nikdo nepujde nikam tam,
kde živých není moc,
kde hlína přeje dobrou noc.
Komentáře (1)
Komentujících (1)