poslední kulku v kapse máš
kam půjdeš, kam zamíříš
co uděláš a co necháš za sebou
mrtvá těla vzniklá náhodou
jak primáti bez citů svíráme mříže
kdo pomůže nám, kdo sundá nás z kříže
kdo vykope náš hrob, kdo zapláče
opuštěni jak z hnízda vypadlé ptáče
uprostěd temnoty a neznámých těles
jsme jako vlny
hnáni rychlostí světla tam kam jsme nechtěli