Rozloučení
Anotace: Miluji Tě lásko, ale musím se Tě vzdát...
Připoutej mě něhou
Otevřu se jako krajina
Maluj mě černou tuhou
Jsem vinna i nevinná!
Budu Tvou spásou
Budu nadějí
Budu Tvou touhou
Ale jen do rozednění!
Až nové jitro nastane
Pak teprv pochopíš
Co je vzácné a co ne!
A já zmizím…
Přečteno 530x
Tipy 16
Poslední tipující: jenommarie, Jean-Paul Simon, Hortenzie, jondys, Cappp, jitka.svobodova, BARBYE, Koralína, Jin&Jang, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)