Bolest
Anotace: možná to někdo zná...když bolest pomáhá zahnat výčitky...
Bolest je můj záchrance a přítel
Vždy utiší úzkost mou
Když propadám se do temných zřídel
Podá mi ruku pomocnou
Všechny mé výčitky zažene
Když krev vytéká z rány
Pochybnosti z hlavy vyžene
Ke Smrti zavře brány
Slzám dá původ
Už nebudou zbytečné
K trestu je důvod
Stopy budou věčné
Tři jizvy zdobí mi ruku
Nedávno další rána přibyla
Když unikala jsem hluku
Když hlasy jsem v hlavě zabila
Když zas slyším slova hrubá
Mysl má zas hroutí se
Bolest mi nůž rychle podá
V ruce jizva vjímá se
Komentáře (1)
Komentujících (1)