Anotace: -
ŽIJEŠ
Avšak k Věčnosti Tvá duše bude spěti,
zapomeneš na smrt, na bolesti.
Jarní Vánek Tě provázeti bude,
oči Tvé probudí se a nic nebude jim chudé.
Na Nepomíjivost TY s úžasem budeš hleděti
a života pocítíš líbezné objetí.
Tvým údělem, věz, je život věčný žít
a Lásky věčný plán k Lásce naplnit!
JEHO PRAPOREM NAD TEBOU JE LÁSKA..
25.05.2017 10:27:51 | SVĚTLO INSPIRACE