Jednou přijde den kdy budu v dešti stát
Očima sledovat jak daleko mi odcházíš
Volně dýchat a prosit aby tohle byl jen špatný sen
Pozvolna sledovat kroky vzdalující od mého srdce do neznáma ven
Jednou přijde den kdy budu osamělá v dešti stát
A jen tebe si z celého srdce přát
Vzpomínat a horce tě čím dál víc milovat
Líbat tvá ústa a do nebes stoupat
Jednou přijde den kdy mě necháš v dešti stát
Odtrhneš se od proudu mojí lásky
Štěstím se lehce omámíš
A já zemřu žalem po vůni tvé dychtící