Tak já to napíšu naopak. Když myslíš, že už není naděje, že už se všechno bortí, přijde něco, co tě ještě víc dorazí a ukáže ti, že je to pravda. Alespoň tak je to u mě. Mám na svět stejný názor. Vystihla jsi to výborně i báseň je povedená.
08.12.2007 13:00:00 | Karmínka
textově líbí,obsah...vždycky,když si myslíš že je to k neužití-objeví se něco co to zlepší...věř mi.
16.02.2007 17:40:00 | S&made
ta básnička se mi líbí.. teď to cítím podobně.. ale vždy je někde nějaká ta naděje, doufám..tk..:) píšeš pěkně..:)
16.02.2007 16:47:00 | Terry
Někdy vše vypadá černě. Tak zkus udělat něco pěkného ať je svět hned o trochu lepší. Přeji Ti abys viděla i to hezké. Ahoj.
16.02.2007 14:39:00 | Jahudkka