Je to jen přátelství?
Když spolu trávíme noci?
Má to být tajemství?
Víš, mám takový pocit.
Že ve tvém polibku,
jsem trochu ztracená.
Už není úniku,
zůstávám zmatená.
A ty jsi odešel,
nechal mě samotnou.
„O nic jsem nepřišel.“
Řekl jsi najednou.
Bojíš se bolesti,
kterou snad způsobím?
Zůstaly otázky,
které už nepovím.
Pod tvými doteky,
se rozpadl svět
Zbyly jen vzpomínky.
Chci vrátit to zpět.