Osud

Osud

Anotace: Těžké to období které trvá,otázka co stále se vrací..

OSUD

Maminko moje srdce mě bolí ,

strachy se klepu oči slzy roní.

Nevím co dělat -mám strach,

až navždy odejdeš, zbyde jen prach .

-kdo obejme mě až se budu bát?

-kdo dá mi ruku až nebudu moci stát?

-kdo utře slzu co po tváři skane?

Co bude ? Co se stane?



Maminko moje samota mě děsí ,

bojím se tmy ,tak jako v dětství.

-kdo rozsvítí světlo naděje?

-kdo v náruči mě zahřeje?

-kdo bude hladit moje vlasy?

kam půjdu, když zeptám se -kde jsi?



Maminko moje pláču, když píši tyto řádky

Modlím se! Prosím !

-aby šlo vrátit vše zpátky

-aby jsem nevěděla to co vím

-aby si opět ty kvetla zdravím

Maminko moje bolí to moc.

Když denně se bojím a nemůžu pomoc

Srdce mi tluče a nejde spát

Maminko moje tohle nemělo se stát!

Vidím jak trpí ten koho ráda mám

Maminko moje……..

Proč stalo se to nám??!!!
Autor Laureta, 30.05.2017
Přečteno 504x
Tipy 6
Poslední tipující: Cappp, Nikita44, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Vím jak to bolí. Maminku nám těžko někdo nahradí . Jsou to krásné verše

30.05.2017 02:23:47 | jitka.svobodova

líbí

Máte pravdu . Maminku nikdo nenahradí a ani čas srdce neuzdraví, když po léku na bolest člověk si žádá , každý se otáčí ukáže záda a ti co pochopí sami slzi roní,když se stejnou bolestí po zemi chodí..

30.05.2017 02:32:21 | Laureta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel