Ze starých písniček
Proč jen ten čas tolik letí
v klíně mám z lásky jen smetí
a i ten kočárek na klíček
spí někde u starých písniček
Proč jen ten čas tolik běží
dál sama zahradu střežím
a staré písničky hrajou mi v rádiu
jestlipak umřu dřív než se dožiju
na čem už dávno mi nezáleží
nikdy jsem nic nedostudoval...protože jsem blbej... a protože bylo proti mé přirozenosti papouškovat klasiky. znát datum narození a smrti.
"Romantický hrdina, je...."
PS: je to o sobectví... ta básnička...
většině lidí se to nepodaří... být svými vlastními hrdiny z filmů a knížek a příběhů o upírech... podlehnou tomu, co je normální... (chudáci ... )
rodina a děti... sobotní dohady o tv programech...
hodně pracovních úspěchů, přeji i nadále ...
s láskou,
F.
01.06.2017 21:22:02 | Favi