Myslela jsem, že zvládli jsme tu cestu
cestu, po které se člověk jít bojí
kdy strach Tě provází
a jen láska bolest hojí
Myslela jsem, že je konec utrpení
a teď vidím, že ten konec vidět není
a cesta zase v trnitou se mění
Myslela jsem..však myslet člověku zřejmě nepřísluší
prostě po té cestě jít se musí...