Temný příbytek
Stěny z bílého mramoru
Litery zlaté
Chlad hladkého kamene
Zde kladného záporu
K účelu vzaté
Na tebe vzpomene
Odevzdán půlnočnímu slunci
Navždy stůj
Věčnému konci
Příbytek tvůj
Přečteno 475x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin&Jang, bogen, JSJ
Komentáře (2)
Komentujících (2)