Symfonie
Anotace: Taková malá depka..
Symfonie hrůzy,
tepe tě do spánků,
to jsi vážně nechtěla,
tuhle strašidelnou pohádku.
Cílová rovinka
vzdušného zámku,
je skoro nadosah,
máš na kahánku.
Časová smyčka,
myšlenky v bludišti,
stočíš se do klubíčka
a pak už jen - padáš, váháš, křičíš
Přečteno 352x
Tipy 1
Poslední tipující: Janna
Komentáře (0)