Zas a znova
Anotace: Proč, ptám se zas a znova...
Zas a znova prožívám, tu bolest v srdci a beznaděj,
svou duši ti otvírám, smutku...jen se pokochej.
Od břehu k břehu, jak voda tiše téct, nechám se tebou k propasti vést.
Slza padá na mou dlaň,
dneska se ti odevzdám...
Přečteno 403x
Tipy 4
Poslední tipující: Marlene0621, Janna, Jin&Jang, bogen
Komentáře (1)
Komentujících (1)