Beze snů
Umřela jsem, žádný sen,
žádný z vás to neviděl..
Zbylo tělo-skořápka,
kam prázdnota se ukládá..
Myšlenkám chybí síla,
co by duši uzdravila.
Loď, co nemá kormidlo,
o můj pád se zlomilo,
vlny do mne naráží
a pomalu potápí..
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Marlene0621
Komentáře (1)
Komentujících (1)