Chyby nenapravitelný pravidelný
Bolest, co mam v sobě, žiju v zlobě,
v každym ZLOVĚstnym slově...
Znám SVÝ CHYby z pýchy, smíchy
Karma další SMÍ CHYstat.
Pln ZLÝCH VIN beZ VÝCHYlek...
Chyby nenapravitelný pravidelný.
Přečteno 363x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Ruda Štola
Komentáře (0)