Naposled hodiny odbijí můj čas co tak rychle utíká
Ručičky pomalu tikají hlasitě v hlubokých tónech ticha
Sleduji čas který bere mi poslední síly a srdce dotiká
Žít život do poslední chvíle protože pak si to člověk vytýká
Naposled vidím východ slunce z poza obzoru
Stále žil a žiju v obavách , držím se v pozoru
Co mi chybí toho se nedočkám Duše plná vzdoru
Srdce plné něčeho co podobá se moru