Velmi mě oslovila, neboť roubenky mám velmi ráda. Mají v sobě historii a každá jinou. Jen je škoda, když na svých toulkách přírodou objevím roubenku, která je tak zchátralá, až srdce bolí.
25.01.2020 23:39:00 | Jaruška
díky máš pravdu roubenky sou nádherně inspirativní tato báseň vznikla konkrétně u nás na chalupě v Bedřichově :)
26.01.2020 10:57:43 | Petr27