Po schodech k náměstí
Kapky deště a zvony kostela
Krůček po krůčku bez pocitu štěstí
Tam kde do očí jsi mi hleděla
Vyhlížím tě ač tě nehledám
Bez tvého tepla umírám
Proč tak moc tě postrádám
Tak moc si tvou přítomnost žádám
Jenže ty jsi už dávno pryč a daleko
Sedím tu v dešti se vzpomínkou na tebe
Slova která byla víc jen na oko
Dál tu zůstávám s pohledem na nebe
V kapse fotku tvou
Ještě stále schovávám
Obětí nás dvou
Možná proto zůstávám
Mrtev ač srdce tluče pořád
Zaživa pro smutek umírat
Protože mám víc než rád
Odpouštět ti tisíckrát