Pohřeb
Nebe se mračí
a později pláče
smutek mne obklopuje
když pohřbívám lásku
Chladné tvé srdce
již pro mne nebije
když zemřelá láska naše
putuje na onen svět
A s tou naší láskou
zemřela jsi i ty
už víc nebudeš stejná
pro mne už nejsi
Když tvá duše po pohřbu
oděna v černém
začala bloudit světem
a myslet si že má barvu duhy
Já jen tiše tam stál
a sledoval jak bloudíš
tohle nejsi ty
mé první lásky již není
Něco tě zabilo
a naši lásku též
tebe už není
žiješ jen lež
Nebe je šedivé
a já hledám světlo
ty bloudíš v temnotě
věčné jak peklo
Komentáře (2)
Komentujících (2)