hledáš smysl ikdyž není
v tom si prožít krásný sen
čekáš co k lepšímu změní
další temný prázdný den
lidé vůbec neocení
jak jsi stále ne-šťastný
obzor dosažitelný není
rozdíl světů propastný
trápí tě však co si zvolit
jak nebýt tak bezmocný
špatný, horší oboje bolí
jak nezabít své denní sny?