Myslpád
Cítím, že mysl již nechce žít
Jen tělo stále chce dopředu jít
Mladé, silné, zdravé, chtivé
Na první pohled až moc živé
Nechce vzdát bitvu předem prohranou
I kdyby do extrému sebevíc vyhnanou
Nemůže rozhodnuté mysli poručit
A přesvědčit ji neskočit
Vysvětlit, že klid a štěstí
Překonat těch tisíc strastí
Je možné najít a vyhrát
A má smysl se prát
Sebedestrukce je pro tělo neznámá
Vždy do posledního dechu se vzmáhá
Bojuje za každý další srdce stah
Neví, že přímo uvnitř je vrah
Mysl se dávno rozhodla ukončit
Tělo, jak poslušný sluha musí otročit
Mysl mu poručila spadnout do hlubin
Dole už je vidět smrti stín
Tak co?
Jak na betonu se po dopadu dýchá?
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)