Anotace: remix konceptů, stylů, tzn, že jsem jich asi 5 odepsal, jako už nepoužitelné ... Múzo, twl ...
ještě mě zajímá co je za dveřmi
ale když mrkneš ve světle záblesku
na chvilku i tebe dostane slepota
tak odemykám tvou skříňku Pandořinu
jenže vidím jen kout a pavučinu
o kterou se tříští měsíční stříbro
potoky marnosti kolemjdoucích
nevyváží to stádo hněvu v těle
i když říkám si, asi se máš skvěle
asi i mě zmohla slepota
když jsem otevřel oči po záblesku
už nechci vědět, co je za dveřmi
Nápis na dveřích kterými jsme prošli --- NEOTVíRAT
19.08.2017 18:03:34 | Bludný Holanďan
děkuju ze react. Když to podáš takhle, tak neotvírat znamená vlastně otevřít, ne ? :-D
19.08.2017 19:52:49 | Marcone
Otevřela jeho
pandořinu skříňku
tvrdé naleštěné dřevo
uvnitř se svíjí nahý stín
ta bolest je cizí
pod rukama se skrývala láska
19.08.2017 12:00:40 | Philogyny1
pokud to v tobě evokuje tohle, proč ne .-D
Děkuji Ti...
19.08.2017 12:14:00 | Marcone
Mi přijde, že tohle vidíš Ty, ale z druhé strany, jako by ses s něčím pořád nedovedl srovnat...
19.08.2017 12:24:48 | Philogyny1