Bezejmená
Tvář ležící nápadně
připomíná sebe
bolest hlavy a válka tam uvnitř
vrací se a neumírá
budoucnost minulost i přítomnost
hoří pod plachtou
osobního smutku i nepochopení
krásných dnů a lidského štěstí
opuštěná bytost
slova vědomí pod slupkou těla a
duše to hřející nic vypuštěno k žití
neumírajíce nikdy
polibek od boha a
kopanci strčen do tmy a osamění.
Přečteno 439x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, takova, Romana Šamanka Ladyloba, Frr, Cappp, Pavel Vlček, jondys
Komentáře (2)
Komentujících (2)