stoupivše v močál já spatřil jsem dívku
oděna v satén z přemodrých řas
však perleť odhalila kostěnou dýku
to zrada skryla se za jednu z krás
pohledem strnul ten přízrak mé zkázy
myšlenka s myšlenkou v houfu se točí
byla by schopna snad polámat vazy?
odpověd hledám v těch tajemných očích
líbezným hlasem láká mě k sobě
mé nohy již močál pohltil dávno
bude ti smutno v tom bahnitém hrobě?
otevři se pro mě nebeská bráno!
poslední tlukot zjihlého srdce
marně bych čekal na salvu z děl
břemeno života nesl jsem trpce
na blázna každý hned zapomněl
VAU!!! Karel Hynek vSTal z mrtvých deklamovala sem Tě nahlas aby to slyšely i moje kočky a teď si k tomu představ Svatčiny chlebíčky s Hamletem mana nebeská :-))
26.08.2017 09:11:36 | Iva Husárková
Ne ne. Opak je pravdou. Na každého blázna rád vzpomínám. A aby bylo vzpomínáno i na mě, dělám bláznoviny. Třeba "nahý skáču do kaktusů".
25.08.2017 20:08:54 | VEDz RVAHEs