Anotace: ---------------------------
Tady taková surovost dost osvobozuje, i když je nutné naplivat dost slin, aby pomalu smyly tu zoufalost a trapnost. Potom je možné dát nová a lepší jména tomu všemu, objevit všechna ta tajemství znovu, a pro sebe.
06.09.2017 11:40:12 | Kostivar