MARIANNA
Anotace: O jednom těžkém životě...
Podzim odvál letní sen
černým suknem zahalen
otisk slunce ve dnech tvých
cáry pláten ve větvích
A ty sama pozpátku jdeš
po tenkém ledě pro jednu lež
na rtech ti zůstal jenom vlas
černý jako havran v nás…
Když do sebe naráží
tíha dávných závaží
na podnosech přináší
bolest, kterou neuneseš…
Mariano
Zas zkoušíš ze dna pít
Mariano
jedním slovem vyléčit
Tvojí duši poraněnou
barvoslepou a odcizenou
Mariano
v prázdném bytě znovu žít
Mariano
Sama v sobě zabloudit
tvojí myslí zamlženou
hluchoněmou a uzavřenou
Přečteno 644x
Tipy 8
Poslední tipující: MARKO, Frr, Malá mořská víla, Iva Husárková, jitka.svobodova
Komentáře (3)
Komentujících (2)