Podpalene hranice
Anotace: kdyz mas nejaky hranice, musi ti je podpalit a kdyz je nemas, podpalis se sam
lezic stune chladem, zalem
umirajic v temze case
horkem skoro upalem
narikajic polosyty nedopity nehlazeny
i pres zjevna plna usta,
velke oci, plne city
krajic chleba za sto dobrot
a sto dobrot strida dve ste
nevnimajic, nevedomic
cmara
a vsak mnohem vice presne
Přečteno 305x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, VEDz RVAHEs
Komentáře (1)
Komentujících (1)