Jako můra
Anotace: ...bloudíš nocí...
Jako můra bloudíš nocí,
světla odlesk ve Tvých očích,
slzy třpitu měsíce,
bolest svírá u srdce...
Žádná cesta není směrem,
tupá bolest bloudí tělem,
kapky krve na zápěstí,
to se jen vytrácí štěstí...
Přečteno 404x
Tipy 6
Poslední tipující: Básník Karel, Jan Urban, Adminak
Komentáře (0)