Bitevní pole
Pušek a děl symphonie hrála
smrt se slzami v očích stála
v ruce kosu v srdci žal
tolika lidem boj život sťal
v dálce zní co si jako zpěv
to dcer a matek žalozpěv
ze smutku not stvoření
srdce rvoucí když je slyšení
Přečteno 651x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, VEDz RVAHEs
Komentáře (1)
Komentujících (1)