♫♫
sbohem lásko
ošemetná
už nám přestává
upřímnost všechna
neboť jsi plná falše
tvé srdce je
beze vší starosti
jsi jen plná hořkosti
těší mě že jsem
již zbavený
té palčivé zlosti!
Některé mosty se holt musí spálit, i s těmi zadními vrátky :) Nechat prach spláchnout deštěm a vydat se na další cestu... :)
27.09.2017 22:22:17 | AndreaM