nebaví mě že prší
ne nenechavé prsy
netrhej na kusy
toho, kdo prosí
už nebaví mě čekat
na každý další výmlat
kdo v tom může spát?
nebaví mě nebavení
sice moc práce to není
tohle nikdo neocení
A co tě vlastně nebaví
lidi, co jsou jebaví
závidíš jim snad
nebo chceš furt si lhát (muheheeeee)
a ty sedíš doma jako roura
co nikdy nikoho nenabourá
...
rým na "sobota" seš ty ty vole
Tak to mě pobavilo. Už jsem četl různé kraviny. Ale tohle je recese, ne?
16.09.2017 22:14:32 | Vašek Špongr
recese se nehulí, twl :-D tak ofafrně. A když už chceš něco označit jako kravinu, zamysli se, než začneš po týdnu plácat chytrosti. Respektuju Tvůj názor, ale ...
16.09.2017 22:40:28 | Marcone