Nejsu
Jako bych nebyla
třeba už nejsu
jako ta ozvěna
zpožděná z lesů
do dálek volám
a sama su!
Jako bych nebyla
vyhřezlá z děje
mimo dráhu i koleje
tiché směry bez zadání
zadumaný samotářů ráj!
Jako bych nebyla
proplouvám žitím
sama se učím
na cestu svítím
sama si břemeno
pozemské nesu
vypadá že tu jsem
přitom tu nejsu