Nevyslyšené přání
Blíží se další podzim
tentokrát Kristových let.
Listí začalo opadávat
a zima tu bude co nevidět.
Oranžový park a kaštany v trávě.
Co zbylo mi?
Sušenka k vonící kávě
a svobodné příjmení...
Slzy už vyschly za ta léta toužení.
Pochopila jsem, že se stejně nejspíš nic nezmění.
Že dny půjdou dál a roční období se budou střídat.
A já? Budu jen sama.
Sama se sebou snídat.
Přečteno 541x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka, Ruda Štola, Jin&Jang
Komentáře (2)
Komentujících (2)