Půlnoční
Anotace: Psáno jako hudební text s drogovou tématikou.
Znám je to tady mládí vpřed
až do noci i do svítání
to zas budou staříci vyvádět,
ale ty víš, co je tvé přání
Do kapsy paklík cigaret
jo děvče, to už je na ní
jak vypadá v kouři čarosvět
v něm kouzla se ti i klaní
Teď schválně, co mládí unese
a pití, to už je starý
snad padla nám půlnoc, bavme se
chceš něco, co už tě svalí
Noc se přehoupla do světa pohádek
a komorný se ti tu klaní
hudba spustí známý popěvek
ty nepoznáš, kdy začlo zdání
Já Vás princezno, vítám na plese
hle růže ozdoba pro ni
pak do žíly o jehlu píchne se
ta splní všechna tvá přání
Smích a zbystřené smysly máš
a paměť, ta je snad sloní
na přidej si jednu na kuráž
prodáme kočár i s koni
Čas utekl tím hůlky mávnutím
matrace už divně voní
skládáš si svou píseň labutí
a ležíš si, jak jde den po dni
Tak máme děvče načase
tvá zlatá je, ta co se klaní
zapomeň na větu „Matka jsem.“
už nestačíš poslední přání
Přečteno 357x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Iva Husárková
Komentáře (0)