sebevrah zpitý do němoty
hledá znamení v hromádce prachu
touží po smyslu
jež nikde nenachází
falešná představa zmrtvýchvstání
motá smyčku
hrdlu bez vyznání
a mrazivá zbytečnost
odevzdává vstupenku do nebe
slzy, zvratky a smích
bojují o nechtěný život
Sebevraždy v opilosti?
Těch bylo je a bude pořád dosti.
Však hodit si to za střízliva
s vědomím, co bolí vedomím, že jste stále živá
když nepovedlo se to zase - je to k zlosti
léčba tužkou, perem a psát básně
jak chtěly bychom - Ty i já
aby nám bylo krásně
i v samotě propojené wifi + netem
s pocitem zodpovědnosti
co zanecháme tu dětem?
Až se nám to povede...
03.10.2017 12:41:35 | mouseova