Přeměna
Dnes ti nemám co dáti
z trsů trav uplésti
z vlasů ti vytvořit
tu nekonečnou slast
Zůstal jsem na trávě
Díval se do nebe
Hvězdy mi říkaly
Dnes možná i teď
Získat tu rozhodnost
lásku vyměnit
za pár lesklých kamínků
pozlátek z konzumu
Koupím si všechno
a nemám nic
všichni mě přijali
sebe jsem odvrátil
Ten vnitřní hlas
co kázal mi jít
vytvořit jedinečnost
živou a nesmrtelnou
Já převázal mysl svou
mezi slepé se zařadil
už nic mi neschází
každý je spokojen
Sebe už nepoznám
vše se propadlo
žiji teď naplno
tak to má být…
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Šípková Růženka
Komentáře (1)
Komentujících (1)