Samota
... množina pocitů deprese
s podmnožinou regrese ...
... duše pláče, skuhrá, chřadne
tváře blednou, srdce prázdné …
... asociace vzpomínek
v očích žádný plamínek ...
... vnitřní pocit mizérie
v nedohlednu euforie ...
... pohlcení trýzní nitra
mlhotavá rozostřená jitra …
... spletené vnitřnosti v jeden uzel
poslední smích v útrobách zmizel …
... oči prázdné, bez pohledu
plné střepů, plné ledu …
... rty semknuté v mrazivém polibku
vysázené ze slzavých střípků ...