Žárliví
Anotace: každý hledá to své a někdy se toho nechce vzdát za žádnou cenu...
Ona:
Shnilé listí na prachu cest,
tepání zbloudilých srdcí.
Nech mě tě svést!
Morový měsíc, krvavá rána,
v nichž jsem já sama.
Opuštěná!
On:
Hrobečky ticha v kapkách vlasů.
Dej mi své doušky slz.
Já v troše času
úsměv ti uzavřu v ledovou tvrz.
Pohřbím jej jako tvou krásu.
Komentáře (2)
Komentujících (2)