Na hřbitově svíčky planou,
smutný čas, kdy slzy kanou,
všechny tyto plamínky
oživují vzpomínky.
Hroby kvítím ozdobíme,
v pohnutí tu postojíme,
to tak chodí od věků,
vzdáváme hold člověku.
přemýšlím
že se nechám vysypat do moře
někde na jihu
aby tam za mnou
děti
touto dobou jezdily...
:-)
02.11.2017 09:09:38 | piťura