Anotace: ...dnes vzpomeňme a zapalme svíčku ve svém srdci...
Smutný dnes den,
je v srdci tvém.
Vím, že Tě to hodně bolí.
Věř, ale že navždycky,
zůstane Tvůj drahý syn,
nablízku a bude u Tebe
jako tvůj andělský strážce,
jako tvůj laskavý stín.
Věř, že Tvá drahá dcera,
zůstane při tobě
jako tvá pevná víra.
Věř, že je tu i Tvá drahá matka
můžeš za ní chodit, svěřovat se,
jsou u ní schované
tvá zadní vrátka.
Věř, že i Tvůj táta drahý
je vždycky s tebou.
I když už jsou za ním zavřeny
nebeské brány
Všichni dnes vzpomeňme
na naše milé.
Určitě se setkáme
společně v příštím životě.
Strávíme další příjemné chvíle.
Andílku můj milý(á), určitě tu budeme ještě dlouho...náš čas ještě nenastal. Krásný den
02.11.2017 07:18:40 | Šípková Růženka
Milá Růženko, také vzpomínám. Přijde čas, kdy všichni zaklepeme na nebeskou bránu. Jen doufám, že tu ještě pár let mohu pobýt...
02.11.2017 06:58:25 | Anděl