Anotace: Jeden večer... jedna místnost... jeden člověk... mnoho myšlenek...
Vydám se na cestu do dálky,
v dáli mlhavé světlo měsíce,
tak vkládám dopis do obálky.
Co jen měl bych napsat Ti,
zbývá mi už jen pár minut do konce.
nejspíše že Tě miluji.
A růži rudou dáti Ti
nejraději přímo do dlaní...