nevedia koľko je hodín
a tak sa pýtaju
z kadiaľ prišli
a kam majú ísť
z cesty kývaju
osudové ženy pri
čerpacích staniciach
ktoré nikdy nezaujímal
čas
sú
stratení v malých mestách bez závor
kde náhoda je v kruze
a tak každý stávkuje
na samovrahov
s pestrejšou minulosťou
ako je tvoja
budúcnosť