Konec podzimu
Anotace: konec podzimu v duši
Korunou stromů prochází duše,
větve ji drásají, křičí však suše
Přežila, letí dál, v dírách pouze chlad,
nepláče, rozumí - nyní je s ní spjat
Vichr ji spaluje, ona tiše zpívá,
melodie všude zní, tíživá a pomíjivá
Přežila, letí dál, žádnou nemá sílu,
zemře pak spolu s listím, bez rozdílu.
Přečteno 440x
Tipy 6
Poslední tipující: Fany, Iva Husárková, VEDz RVAHEs
Komentáře (2)
Komentujících (2)