skutečnou píseň
z který mrazí ve slabinách
znával jen vítr od lesů –
sem ale do přežvýkanejch kulis
města
nepřivál ani její ozvěnu
jen rapování vysychajících
žláz...
Chtělo by to novou mízu
třeba mladou bílou břízu
co úsměvy rozdává
ST
24.11.2017 10:06:17 | klaun
vše z čeho ti mrazí kdekoli je skvělý :-) kdykoli... ono to mívá tu přidanou hodnotu, víme, víme :-)
23.11.2017 23:05:38 | zelená víla
musím ještě přežvejkat to rapování vysychajících žláz,
ale vůbec to není od podstaty věci, ty lišáku,
teď budu chvilku za chytrýho
žlázní systém- homeostáza ( řecky homios stasis ), můžeme volně přeložit
slovem Stání, trvání
začínám mít námrazu ve slabinách
je to dobrý znamení?
23.11.2017 09:40:11 | Akyš