Drahá Katy...Vše bude dobré..Víš..Lidské srdce je jednou z nejzrádnějších složek vesmíru, poddá-li se světu a zároveň nejintenzívnějším nástrojem Lásky, nechá-li se nadlidskou Láskou použít :-)
24.11.2017 12:23:54 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA